Prăjiturele cu ciocolată

Ingrediente:
4 ouă
50g unt
4 linguri zahăr pudră
1 plic zahăr vanilat
100g ciocolată neagră
3 linguri făină

 Mod de preparare:
1. Se amestecă bine untul cu zahărul si gălbenuşurile.
2. Se adaugă făina şi apoi albuşurile bătute spumă, ciocoata rasă şi zahărul vanilat.
3. Compoziţia se toarnă în forme mici de brioșe, unse cu unt.
4. Formele se pun la cuptor, la 180grade Celsius, pentru 25minute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s