Ciocolată caldă

Ingrediente:2

 

2 porţii
200ml smântână lichidă, răcită 15 min în congelator
3 linguriţe amidon
120g ciocolată neagră, ruptă în bucăţi
500ml lapte
 
Mod de preparare:
1. Se bate smântâna răcită împreună cu amidonul până începe să crească.
2. Ciocolata se pune într-o cratiţă, se adaugă 80ml lapte si se încălzeşte incet, amestecând continuu până se obţine o cremă.
3. Laptele rămas se pune la încălzit.
4. În ciocolată, se adaugă laptele, puţin câte puţin, amestecând continuu. Compoziţia se lasă sa fiarbă
5 minute.
5. Se adaugă smântâna, amestecând continuu cu o lingură de lemn, şi se lasă să fiarbă încă 3 minute.
 
10644844_842221589142699_3168174502689612185_n10302026_842221592476032_3185069575910865033_n
79
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s