Acadele din caramel sărat

Ingrediente:DSC_1044

zahăr brun
sare de mare

Mod de preparare:
1. Topiţi zahărul într-o tigaie non-aderenta.
2. Adăugaţi granulele de sare.
3. Pe o tavă tapetată cu hârtie, puneti grămăjoare de zahăr astfel încât să obţineţi forma dorită. Imediat puneţi şi beţişorul de acadea pe fiecare bomboană.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s