Bomboane de ciocolată cu lapte

Ingrediente:DSC_11851

150g ciocolată cu lapte
6 linguri zahăr pudră
100g unt
2 gălbenuşuri
bomboane de ciocolată
sare

Mod de preparare:
1. Ciocolata cu lapte se topeşte la bain-marie.
2. Se adaugă untul, zahărul, gălbenuşurile şi sarea, amestecându-se bine până se obţine o cremă spumoasă.
3. Ciocolata se pune la frigider, până se întăreşte.
4. Se scoata compoziţia din frigider. Se formează biluţe, care se dau prin bomboanele de ciocolată.
5. Bomboanele se ţin la rece (ciocolata se înmoaie foarte repede).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_1150DSC_1184DSC_0407DSC_0400DSC_0401DSC_0396

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s