Pandișpan cu lămâie

Ingrediente:
DSC_0058

3 ouă
4 linguri zahăr
5 linguri făină
1 linguriţă coajă de lămâie
1 pliculeţ zahăr vanilat
1 lingură apă
1/2 lingură ulei
 
Mod de preparare:
1. Albuşurile se bat spumă împreună cu zahărul, care se adaugă treptat.
2. Gălbenuşurile se freacă bine cu uleiul, apa, zahărul vanilat şi coaja rasă de lămâie.
3. Peste gălbenuşuri se pun albuşurile bătute spumă.
4. Se adaugă făina, puţin câte puţin, amestecând continuu.
5. Se preîncălzeşte cuptorul la 180grade Celsius.
6. Compoziţia se pune într-o tavă (20x20cm), unsă cu ulei şi se coace la 200grade Celsius în cuptorul preîncălzit.
7. Checul se lasă să se răcească, apoi se pudrează cu zahăr. Se taie cubuleţe.
DSC_0054
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s