Prăjitură cu spumă de ciocolată şi castane

Ingrediente:DSC_0306


Baza de biscuiţi:
100g biscuiţi cu ciocolată
40g unt topit
Spumă cu două feluri de ciocolată
ciocolată neagră – 70% cacao
Crema de castane:
1 plic gelatină
100g piure de castane
100ml brânză de vaci

Mod de preparare:

• Baza de biscuiţi:
1. Cuptorul se preîncălzeşte la 180grade Celsius.
2. Biscuiţii împreună cu untul se mixează mare.
3. Se tapetează o tavă cu hârtie pergament. Peste hârtie se pun 4 cercuri de metal cu diametrul de 8 cm.
4. În cercurile pregătite se pune amestecul de biscuiţii.
5. Tava se introduce la cuptor pentru 5 minute.
• Spuma de ciocolată
6. Peste blaturile de biscuiţi răcite, se întinde spuma de ciocolată pregătită ca în Spumă cu două feluri de ciocolată.
7. Cercurile se pun la frigider până se întăreşte spuma (aproximativ 3 ore).
Crema de castane
8. Piureul de castane se amestecă împreună cu brânza de vaci.
9. În crema de castane se dizolvă gelatina.
10. Crema de castane se pune peste spuma de ciocolată.
11. Cercurile se pun la frigider pentru încă 2 ore.12. Se scot cremele din cercuri şi se aşează pe farfuriile de servit.

DSC_0268DSC_0295`DSC_0303`DSC_0306``DSC_0325`  DSC_0330``DSC_0332DSC_0335 
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s