Spumă cremoasă cu două feluri de ciocolată

Ingrediente:
7

100 g ciocolată neagră
100g ciocolată cu lapte
80g unt
4 ouă
50g zahăr pudră
50g smântână

Mod de preparare:

1. Ciocolata tăiată bucăţele, se topeşte la bain-marie.
2. Albuşurile se bat împreună cu o lingură de zahăr.
3. În ciocolata topită, se adaugă gălgenuşurile, restul de zahăr şi se amestecă bine. Apoi se adaugă smântâna.
4. Se adaugă albuşurile băutute spumă, puţin câte puţin, amestecând uşor.
5. Spuma se pune în cupele de servit, şi se lasă la frigider pentru cel puţin 4 ore.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s