Spumă cu două feluri de ciocolată

Ingrediente:

30g unt, la temperatura camerei1
3 ouă
1 praf de sare
100 g ciocolată cu lapte
100g ciocolată neagră
 
Mod de preparare:
1. Se bat albuşurile spumă tare cu un praf de sare.
2. Ciocolata, tăiată bucăţele, se topeşte la bain-marie.
3.  Se ia ciocolata de pe foc, se  adaugă untul, apoi gălbenuşurile, şi se amestecă cu ajutorul unei spatule.
4. Se adaugă albuşurile băutute spumă, puţin câte puţin, amestecând uşor.
5. Spuma se pune în cupele de servit, şi se lasă la frigider pentru cel puţin 3 ore.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s