Dulceaţă de lămâi

Ingrediente:DSC_10801

6 lămâi medii
800g zahăr

Mod de preparare:

1. Lămâile, spălate bine şi şterse, se taie felii subţiri sau cubuleţe (cu tot cu coajă).
2. Într-o cratiţă, se pun lămâile care se acoperă cu 1l de apă. Se lasă la fiert 3-4minute.
3. Se scurge apa din cratiţă, iar peste lămâi se adaugă zahărul. Lămâile împreună cu zahărul se pun la fiert, foc mic, aproximativ 30-40min, luând spuma dacă aceasta apare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s