Parfait cu ciocolată

Mulţumesc pentru cupele de sticlă.

Ingrediente:

80ml apă
200g zahăr tos
200g ciocolată neagră
gălbenuşuri

Pentru frişcă:

120ml smântână lichidă
120ml smântână lichidă pentru frişcă
60ml lapte

Mod de preparare:
1. Apa împreună cu zahărul se pun la fiert, până apar bule.
2. Ciocolata se topeşte la bain-marie.
3. Peste gălbenuşuri se adaugă siropul clocotit, puţin câte puţin, bătând mereu.
4. În compoziţia de gălbenuşuri se adaugă ciocolata topită, amestecând până se răceşte amestecul.
5. Smântâna, împreună cu laptele se bat cu mixerul sau telul, într-un castron, până se obţine o consistenţă mai tare.
6. În frişca obţinută se adaugă, amestecând usor, crema de ciocolată.
7. Crema obţinută se pune la congelator pentru minim 6 ore.

Mulţumesc pentru cupele de sticlă.

67810

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s