Tartă cu brânză de vaci

Ingrediente:_DSC1515

Pentru aluat:
50g zahăr
50g unt
50g făină
1/2 linguriţă praf de copt, stins cu zeamâ de lămâie
1 ou

Pentru cremă:
 170g brânză de vaci
85g zahăr
3 ouă
30g făină
coaja rasă şi sucul de la o lămâie

Mod de preparare:
Aluatul:
1. O formă de tartă (cu diametrul de 20cm) se unge cu unt şi se tapează cu hârtie pergament.
2. Untul împreună cu zahărul se amestecă până se obţine o cremă spumoasă. Se încorporează fîina, oul şi praful de copt.
3. Compoziţia bine amestecată se pune în forma pregătită.

Crema:
4. Brânză se amestecă bine cu mixerul, se adaugă gălbenuşurile, zahărul, făina, coaja rasă şi sucul de lămâie. 
5. Albuşurile se bat spumă şi se pun în compoziţia de brânza de vaci.
6. Compoziţia obţinută se pune peste aluat. 
7. Tarta se pune în cuptorul preîncălzit pentru 45min, la 180grade Celsius. 
8. Se serveşte rece.

 

DSC_1308_DSC1522_DSC1514
 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s